Cazare Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Cazariungaria.ro
Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Rezervare online in 2 minute la preturi atractive. Tiszaroff cazare: Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Oferte Speciale Pachete. Tiszaroffi Casa Tiszaroff opinii - Cazariungaria.ro. Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroff Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroffi Casa Tiszaroff preturi, Tiszaroffi Casa Tiszaroff preturi
Preturi Mici, 2000+ oferte de cazare si hoteliere pe portalul Cazariungaria.roCazariungaria.ro Pachete Promotionale Revelion 2024-2025 Închiriere Apartament Imobile de vândut + Înregistrare Cazare
Turism in Ungaria, Transport, Excursii, Imobil-rezervari online   Căutati dintre 1000+ de cazări:

Cazare Tiszaroff - Cazare - Ungaria - Nordul Marii Câmpii


   Cazare - Tiszaroff - Apartament Nagy Ház
   Cazare - Tiszaroff - Apartament Öreg Ház

Abonati-va la Newsletter-ul nostru!
- Am negociat pentru a obtine super oferte
- Pachete la preturi fara egal

Adresa, localizare cazare 

Telefon informatii, rezervare cazare (004) - 0750 470 498
  Rezervare     Preturi     Servicii     Comentarii     Hartă  

Comuna Tiszaroff, în judetul Jász-Nagykun-Szolnok, regiunea Tiszafüredi. Se asează pe malul stâng al Tisei. Are o conexiune cu transportul cu autobus În comunele si orasele alăturate: Kunhegyes si Törökszentmiklós.
Climatul comunei, este asemănătoare cu cea din Alföld, temperată. Este tipic precipitatia, temperatură ridicată pe timpul verii, scăzută pe timpul iernii.
Pe teritoriul comunei si în zona aceasta, artefactele sustin faptul că civilizatia a existat în zona aceasta încă din preistorie. Artefactele descoperite aici sunt păstrate în Muzeul National.

Apartament Nagy Ház
Pensiunea deține un singur apartament.
Apartamentul este compus dintr-o bucătărie și living spațios amenajat în stil american, și este dotată cu mașină de spălat vase, baie bine-dotată cu uscător de păr, TV LED, DVD-player, două camere pentru 4 persoane (cu posibilitate de pat suplimentar), bungalow cu 2 paturi și o canapea (cazare ideală pentru musafirii clienților).
Internet și WIFI de bandă largă.
Parcare privată în curte (pentru 2 mașini)
Cazare și loc de petrecere ideală pentru familii sau grupuri de prieteni!
Cei mici se pot bucura din plin de piscina pensiunii. Deținem piscină mică ideal amenajată pentru siguranța bebelușilor.
În grădină găsiți un jacuzzi – locul ideal pentru a savura un pahar de vin bun sau de ce nu – chiar șampanie într-o seară romantică, de neuitat alături de cei dragi. Cei cu chef de gătit își pot demonstra talentele în locul special amenajat pentru grătare și pentru gătit în aer liber. Oferim toate echipamentele necesare!
Grădina pensiunii este dotată cu terasă și cu un bungalow acoperit, amenajat pentru relaxare, divertismente și loc de joacă pentru copii. Bungalowul acoperit este locul ideal chiar și în ploaie pentru petrecerea timpului în aer liber pentru cei mici și pentru cei mari – copiii se simt excelent, înt timp ce părinții la o distanță de numai câțiva metri își pot dovedi talentele de ping-pong.

Locuri disponibile: 4 persoane

Szolgáltatások:
Bucătărie bine-dotată în stil american
Living spațios
Mașină de spălat vase
Baie bine-dotată
Uscător de păr
TV LED
Pachet familial
DVD player
Parcare gratuită în grădină
Piscină
loc și echipament pentru grătare și orice tip de gătit în aer liber
Masă ping-pong
Darts
Loc și căsuță de joacă pentru copii
Cutie de nisip
Jakuzzi
Aer condiționat
Servicii rent-a-bike
Posibilități de plimbare cu barca cu motor

Garantia celui mai bun pret