Cazare Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Cazariungaria.ro
Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Rezervare online in 2 minute la preturi atractive. Tiszaroff cazare: Tiszaroffi Casa Tiszaroff - Oferte Speciale Pachete. Tiszaroffi Casa Tiszaroff opinii - Cazariungaria.ro. Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroff Tiszaroffi Casa Tiszaroff, Tiszaroffi Casa Tiszaroff preturi, Tiszaroffi Casa Tiszaroff preturi
Preturi Mici, 2000+ oferte de cazare si hoteliere pe portalul Cazariungaria.roCazariungaria.ro Pachete Promotionale Revelion 2024-2025 Închiriere Apartament Imobile de vândut + Înregistrare Cazare
Turism in Ungaria, Transport, Excursii, Imobil-rezervari online   Căutati dintre 1000+ de cazări:

Cazare Tiszaroff - Cazare - Ungaria - Nordul Marii Câmpii


   Cazare - Tiszaroff - Apartament Nagy Ház
   Cazare - Tiszaroff - Apartament Öreg Ház

Abonati-va la Newsletter-ul nostru!
- Am negociat pentru a obtine super oferte
- Pachete la preturi fara egal

Adresa, localizare cazare 

Telefon informatii, rezervare cazare (004) - 0750 470 498
  Rezervare     Preturi     Servicii     Comentarii     Hartă  

Comuna Tiszaroff, în judetul Jász-Nagykun-Szolnok, regiunea Tiszafüredi. Se asează pe malul stâng al Tisei. Are o conexiune cu transportul cu autobus În comunele si orasele alăturate: Kunhegyes si Törökszentmiklós.
Climatul comunei, este asemănătoare cu cea din Alföld, temperată. Este tipic precipitatia, temperatură ridicată pe timpul verii, scăzută pe timpul iernii.
Pe teritoriul comunei si în zona aceasta, artefactele sustin faptul că civilizatia a existat în zona aceasta încă din preistorie. Artefactele descoperite aici sunt păstrate în Muzeul National.

Apartament Öreg Ház
Cu siguranță, pensiunea noastră tip „casă veche” va fi îndrăgită în câteva secunde de către clienți, fiindcă se simte mireasma fericirii orelor petrecute de clienții pe parcursul timpului trecut. Dacă sunteți dornici să evadați din lumea modernă, cazarea noastră romantic amenajată cu terasă acoperită și cu o grădină mare, spațioasă va fi cu siguranță cazarea ideală pentru dumneavoastră! Dacă totuși doriți conexiune cu secolul 21., vă oferim internet gratuit și TV prin cablu.
Pensiunea este compusă dintr-un apartament, are o cameră mare „curată” cu cuptor și una mai mică, bucătărie. Capacitatea maximă a pensiunii este de 2 sau 3 persoane, dar la cerere vă punem la dispoziție 2 paturi suplimentare. Bucătăria este bine-dotată cu toate cele necesare: cuptor cu microunde, aragaz, frigider și diverse echipamente. Baia spațioasă este recent renovată!
Pensiunea deține o piscină ideală pentru o bălăceală răcoritoare. Grădina este dotată cu echipamentul necesar pentru petrecere, având mobilier de grădină și loc pentru grătare sau gătit în aer liber. Semnalul WIFI este activ și în grădină!

Locuri disponibile: 3 persoane

Facilităţii - Servicii:
internet
TV
Bucătărie bine-dotată
Cuptor cu microunde
Aragaz
Frigider
Echipament bucătărie (vase și tacâmuri)
Parcare private gratuită în curte
Piscină
Mobilier de grădină
Loc de gătit în aer liber
Masă ping-pong
Darts
Căsuță de joacă pentru cei mici
Cutie cu nisip
Jakuzzi
Aer condiționat
Servicii rent-a-bike
Posibilitate de plimbare cu vaporul cu motor

Garantia celui mai bun pret