Cazare Sirok Ungaria de Nord Sirok Casa de oaspeţi Nagy
Ungaria, Ungaria de Nord, Turism Sirok, Calatorii, Voiaje, Cazari Sirok: Hotel, Pensiune, Casa de Vacanta, Camping, Cabana. Servicii: Rezervare cazari la Sirok, Transport, Ghid Turistic. Programe, Sarbatori: Excursii, Revelion, Pasti, Craciun, Rusalii. Cazari ieftine in Ungaria.
Preturi Mici, 2000+ oferte de cazare si hoteliere pe portalul Cazariungaria.roCazariungaria.ro Pachete Promotionale Revelion 2024-2025 Închiriere Apartament Imobile de vândut + Înregistrare Cazare
Turism in Ungaria, Transport, Excursii, Imobil-rezervari online   Căutati dintre 1000+ de cazări:

Cazare Sirok - Cazare - Ungaria - Ungaria de Nord


   Cazare - Sirok - Casa de oaspeti Vár-Rom
   Cazare - Sirok - Casa de oaspeti Halháza
   Cazare - Sirok - Casa de oaspeti Kisvarga
   Cazare - Sirok - Casa de oaspeţi Csibész
   Cazare - Sirok - Casa de oaspeţi Nagy
   Cazare - Sirok - Apartmanul Sirocave Barlang
   Cazare - Sirok - Casa de oaspeţi şi iurtele Darnói

Cazare Sirok
Rezervati Online: Apartman, pensiune...

Abonati-va la Newsletter-ul nostru!
- Am negociat pentru a obtine super oferte
- Pachete la preturi fara egal

Adresa, localizare cazare 

Telefon informatii, rezervare cazare (004) - 0750 470 498
  Rezervare     Preturi     Servicii     Comentarii     Hartă  

Casa de oaspeţi Nagy
Cazare ideală pentru grupuri de prieteni și pentru familii! Locul ideal pentru team/buildinguri organizate pentru firme! Capacitate maximă de 18-20 persoane! Localitatea Sirok se află la o distanță de 22 km față de orașul Eger, la 6 km de localitatea Recsk, la o distanță de 8 km de la marginea ștrandului de lângă faguri, în valea pârâului Tarna.
Principala atracție turistică a localității este ruina unui castel, care se înalță deasupra localității. La o distanță de cca. Câteva sute de metri față de ruina castelului se întinde pensiunea noastră, pe o suprafață de 270 metri pătrați. Clădirea este pe 3 nivele, și este locul ideal pentru odihnă și relaxare. Bucătăria comună este bine dotată, are sufragerie, frigidere, cuptor cu microunde, aparat pentru făcut cafea, vase, farfurii, tacâmuri etc. Pensiunea dispune 5 camere (cu 1x2, 3x3, 1x8 paturi), living spațios, 2 băi, balcoane.
Parcare privată, loc pentru gătit în aer liber (pe cont propriu). Mesele principale se pot rezolva în apropiere, în restaurantul „Hunor”. Accesibilitate la WI-FI! Posibilități de drumeții, în apropiere: stranduri și SPA-uri, castele, posibilități de pescuit la pescăria din valea „Búzás”…vă oferim posibilitatea de a închiria clădirea completă – în acest caz – în mod normal - nu se va afla pe teritoriul clădirii în perioada cazării gazda sau alți clienți străini. Prețul cazării este de 2500-3000 HUF/persoană/noapte + taxa hotelieră de 350 HUF. La cerere – încălzire contracost. În cazul în care alegeți prețul de 2500 HUF/persoană/noapte, așternutul intră în responsabilitatea clientului.

Capacitate maximă: 20 de persoane
1 cameră cu 2 paturi
3 camere cu 3 paturi
1 cameră cu 8 paturi

Facilităţi/Servicii
wi-fi
Loc pentru gătit în aer liber
Bucătărie dotată
Sufragerie
Frigidere
Cuptor cu microunde
Cafetieră
Vase, farfurii, tacâmuri
Parcare privată
Living spațios
2 băi
balcoane

Garantia celui mai bun pret