Cazare Fried Hotel Castel Hotel Simontornya - Cazariungaria.ro
Fried Hotel Castel Hotel Simontornya - Rezervare online in 2 minute la preturi atractive. Simontornya cazare: Fried Hotel Castel Hotel Simontornya - Oferte Speciale Pachete. Fried Hotel Castel Hotel Simontornya opinii - Cazariungaria.ro. Fried Hotel Castel Hotel Simontornya, Fried Hotel Castel Hotel Simontornya, Simontornya Fried Hotel Castel Hotel Simontornya, Fried Hotel Castel Hotel Simontornya preturi, Fried Hotel Castel Hotel Simontornya preturi
Preturi Mici, 2000+ oferte de cazare si hoteliere pe portalul Cazariungaria.roCazariungaria.ro Pachete Promotionale Revelion 2024-2025 Închiriere Apartament Imobile de vândut + Înregistrare Cazare
Turism in Ungaria, Transport, Excursii, Imobil-rezervari online   Căutati dintre 1000+ de cazări:

Cazare Simontornya - Cazare - Ungaria - Transdanubia de Sud


   Cazare - Simontornya - Fried Hotel Castel
   Cazare - Simontornya - Pensiunea Gala ***

Abonati-va la Newsletter-ul nostru!
- Am negociat pentru a obtine super oferte
- Pachete la preturi fara egal

Adresa, localizare cazare 

Telefon informatii, rezervare cazare (004) - 0750 470 498
  Rezervare     Preturi     Servicii     Comentarii     Hartă  

Hotelul Restaurant Fried**** a câştigat numeroase premii pe parcursul anilor. Aceste premii au fost acordate atât pe baza voturior clienţilor, cât şi pe baza opiniei juriului de performanţă, garantând astfel calitatea serviciilor şi ospitalitatea hotelului. A ajuns să fie una dintre cele mai apreciate şi căutate locuri de cazare din Ungaria, deţinător a următoarelori titluri valoroase: Hotel al Anuluii, şi Cel Mai Frumos Hotel al Anului. Pe deasupra, în anul 2014 a câştigat premiul “Calitatea Turismului Maghiar”, şi împreună cu acest premiu, a câştigat calificarea 2Q a sistemului de rating “European Hospitality Quality”.

Hotelul Restaurant Fried**** în prezent este considerat un adevărat complex gigantic, mulţumind faptului, că proprietatea este înconjurată de un parc francez ce se întinde pe mai multe hectare. Hotelul estei alcătuit din următoarele clădiri: Castelul, aripa “Liliom”, “Cabana Vânătorilor” -“Vadászház”, şi un centru Wellness-Fitness. Complexul deţine o proprietate de vinuri private, cu beciuri proprii, păstrând aerul nobil şi aristocratic a complexului. Cele trei clădiri a hotelului oferă oportunitatea clienţilor pentru a opta pentru cea mai comodă şi accesibilă variantă de cazare. Clădirea Castelului, amenajat în stil secesionist, oferă un aer elegant şi romantic clienţilor. Aripa “Liliom” este amenajată cu un mobilier modern, oferind un maxim de comoditate clienţilor. Mai presus, aripa “Liliom” este amenajată cu parchet din bambus anti-alergic, şi cu sistem de încălzire/răcire prin perete, ideal pentru clienţii care au alergii la diverse. Clădirea Castelului şi aripei “Liliom” este leghată cu o trecere acoperită numit “Orchidea”. Clădirea “Cabana Vânătorilor” oferă o atmosferă familiară clienţilor.

În beciul privat a hotelului clienţii au posibilitatea de degustare de vin, servite din butoaiele din lemn din adâncurile acestor beciuri, care ascund vinuri tradiţionale gustoase. La aceste degustări oferim clienţilor pâine cu untură, creând astfel o atmosferă şi un mediu cu adevărat autentic. Pe lângă toate acestea, terasa de vin “Panoráma” este locul ideal pentru grătare şi pentru gătit în aer liber. Parcul fabulos francez, care se întinde pe mai multe hectare, proprietatea înconjurată de dealuri pline de viţă de vie, păduri şi peisajul pictoral este locul ideal pentru cei care doresc să se relaxeze cu adevărat.

Centrul Wellness - Fitness se află în aripa “Liliom”, şi poate fi accesată cu uşurinţă din clădirea Castelului, mulţumind trecerii acoperite. Complexul are următoarele servicii şi utilităţi accesibile: bazin acoperit cu apă încălzită, jacuzzi cu hidromasaj cu apă încălzită, saună finlandeză, saună infraroşu, saună cu aromaterapie, saună cu aburi, cabină de duş cu hidromasaj, sală fitness cu aer condiţionat, şi o bogată varietate de masaje şi tratamente tip “wellness”. În sezonul estival clienţii pot opta pentru bazinul de înot în aer liber, jacuzzi extern, terasă pentru plajă, teren de volei de plajă.

Proprietatea Fried s-a gândit şi la comfortul celor mici: copii pot beneficia de loc de joacă în aer liber, de cameră de joacă în interior, o mini-grădină pentru mângâiat şi hrănit animale domestice. Bineînţeles, că există o varietate de programe pe placul tuturori: degustare de vinuri, excursii ghidate cu bicicleta sau pe jos, tragere cu arcul, biliard, ping-pong, fotbal de masă, posibilităţi de plimbare cu maşina, posibilităţi de pescuit şi de vânat, şamd.

În restaurantul hotelului pe lângă mânmcărurile tradiţionale maghiare pot fi comandate şi specialităţile culinare internaţionale. Pe meniul restaurantului de calitatea I. găsim specialităţi pe gustul şi la nevoile tuturor: restaurantul deţine meniuri special create pentru copii, vegetarieni, chiar şi meniuri create pentru clienţii care suferă de cheliachie. Castelul, mulţumind peisajului pictoral, a sălilor de conferinţe şi a sălilor create şi separate pentru diverse evenimente, este locul ideal pentru organizarea diferitelor întruniri, nunţi, conferinţe, meetinguri şamd.

Vă invităm să experimentaţi şi să vă îmbogăţiţi cu experienţe deosebite, cu o atmosferă de amabilitate, ospatibilitate şi dragoste în localitatea Simontornya, pe proprietatea Fried! Avem la dispoziţie un număr de 44 de camere şi apartamente, care pot găzdui în total 100 de persoane.

Locuri: in 44 camere si apartmane putem caza in total 100 persoane

Facilităţi - Servicii:
  Aer condiţionat
  Parcare privată
  Paturi suplimentare
  TV cablu/Sat
  Hotelul este accesibil persoanelor cu handicap
  “Child-friendly” (copii sunt bineveniţi)
  Internet, DVD player, cu acces la diverse filme
  Degustare de vinuri, excursii ghidate
  Pet-friendly
  Se poate plăti cu diverse carduri “de vacanţă”, se poate utiliza modalitatea de plată cu cardul “SZÉP”
  Modalităţi de plată: cash, visa/mastercard
  Acces la sala Wellness (jacuzzi, saună, sală fitness, piscină)
  piscină şi jacuzzi în aer liber, plajă
  Masaj (clienţii noştri pot alege dintr-e diferite pachete/tipuri de masaje)
  Volei de plajă
  Teren football (mic)
  Badminton
  Bowling în aer liber
  Biliard, ping-pong, fotbal de masă, darts
  Pétanque
  diverse jocuri de societate, cărţi de joc, sah
  Loc pentru joacă pentru copii interior/exterior, şi pentru loc amenajat pentru jocul cu nisip

Garantia celui mai bun pret
Tipul camerei Pretul camerei (RON/noapte)
Standard 24800 HUF
Superior 26800 HUF
Superior Plus / Familial 29800 HUF
Apartament 34800 HUF

Rezervati acum,
în doar 2 minute!

Preţurile camerelor includ:
  Mic dejun bogat
  Accesul la centrul (complexul) Wellness-Fittness se face între orele 8 - 20. Clienţii au acces pe tot parcursul anului la piscina acoperită şi încălzită, la jacuzzi cu hidromasaj, la sauna finlandeză, la sauna infraroşu, la sauna cu aromaterapie, la sauna cu aburi, la cabinele de duş cu hidromasaj, la aromatepidarium, la sala de fitness cu aer condiţionat, iar în sezonul estival la piscina din exterior, la jacuzzi, la terasa de plajă şi la terenul de volei de plajă.
  halate de baie pentru adulţi şi utilizarea prosoapelor wellness
  divertismente: biliard, ping-pong, football de masă, cărţi de joc, jocuri de societate, bowling, teren de volei de plajă, acces la echipamentul badmington
  posibilitate de relaxare în fabulosul parc franţuzesc, unde cei mici se pot bucura de locuri de joacă special amenajate şi de o mini-grădină pentru mângâiat şi hrănit animale domestice
  WIFI gratuit accesibil în camere şi pe tot teritoriul hotelului
  parcare privată acoperită
  TVA

Despre preţurile camerelor:
  Preţurile afişate pe camere sunt valabile pentru una sau două persoane/cameră.
  Preţurile camerelor diferă de sezon, de sărbători şi pe perioada festivalului “Ozora”
  Preţurile camerelor conţin fiecare tip de taxă, în afara taxei de turism, care este de 400 de forinţi/noapte/persoană, şi care se percepe numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
  Dacă clienţii doresc paturi suplimentare, atunci la preţul iniţial al camerei se adaugă un tarif suplimentar de 6900 forinţi/noapte/persoană (aproximativ 24 de Euro/noapte/persoană)
  Acceptăm card de credit tip “Széchenyi” (OTP, MKB, K&H)
  Cazarea începe la ora 14:00 pm.Camera trebuie să fie eliberată la ora 11:00 în ziua plecării din proprietate.
  clienţii au posibilitatea de a opta la o oră de plecare mai târzie (pâna la ora 17:00 pm.) pentru un tarif suplimentar de 4980 forinţi/persoană. În suma respectivă se include un prânz bogat de trei feluri de mâncare.

Discounturi şi beneficii:
  copii până la 6 ani beneficiază de servicii de cazare gratuite în camera părinţilor, cu preţ de demipensiune la mâncare. În cazul în care comandă şi părinţii, atunci mâncarea copiilor este gratuită.
  copii cu vârsta între 7 - 11 ani: 6900 forinţi maghiari/noapte/persoană
  de la 12 ani: se plăteşte integral.


Ne puteti contacta in limba romana, engleza, maghiara

          Tel: (0036) - 1 445 4593
     Mobil RO:   (004) - 0750 470 498
Rezervati Prin Facebook    Rezervati Prin Facebook!

Rezervati acum,
în doar 2 minute!


Revelion 2024-2025:

Pentru oferta/detalii vă rog să mă contactati prin:
E-mail: info@kerengo.hu
Mobil:  (004) - 0750 470 498
Oferte de revelion 2024-2025 cazare

Posibilităţi şi facilităţi de divertismente:
  loc de joacă interior/exterior special amenajată copiilor de orice vârstă, cu mini-grădină pentru mângâiat şi hrănit animale
  biliard, ping-pong, football de masă, darts, cărţi de joc, jocuri de societate, bowling, acces la echipamentul badmington, tragere cu arcul, mersul cu bicicleta, plimbare cu trasură.
  cameră karaoke închiriabilă contracost
  Centrul Wellness-Fitness
      - piscină acoperită cu apă încălzită
      - jacuzzi cu hidromasaj cu apă încălzită
      - saună finlandeză, saună infraroşu, saună aromaterapie cu aburi
      - cabine hidromasaj pentru baie cu aburi sau duş
      - Aromatepidarium
      - sală fitness cu aer condiţionat
      - piscină exterioară
      - teren de volei de plajă
      -diferite pachete de masaje
  Programe culinare: degustare de vin în beciul Castelului, cină cu vin, grătare şi posibilităţi de gătit în aer liber, cuptor de grădină, gustare tradiţională din carne de porc.
  clienţii hotelului au la dispoziţie patru tipuri de săli de conferinţă: Sala de Dans, Sala “Karolina”, Sala “Vinotéka” şi Sala “Trófea”.

Accesibilitate cu vechicule:
  Coordonatele GPS: N 46.74927°; E 18.54274°
  Dinspre Budapesta, localitatea Simontornya şi Hotelul Castel Fried**** poate fi accesată rapid, fiind la o distanţă de cel mult o oră pe autostradă. (Autostrada M6 până la localitatea Dunaföldvár, şi strada nr. 61, spre localitatea Cece)
  Dinspre Oradea drumul de parcurs este de aproximativ 4 ore, iar dinspre Cluj-Napoca, de aproximativ 7 ore. (Din localitatea “Békéscsaba” trebuie accesată strada nr. 44 până la localitatea “Kecskemét”. De la “Kecskemét” se trece pe strada numărul 52. până la localitatea “Dunaföldvár”, apoi se trece pe strada nr. 61)

Accesibilitate cu trenul:
  dinspre România, complexul Fried din localitatea “Simontornya” poate fi accesată prin capitală (Budapesta), trecând prin gara “Köbánya-Kispest/Kelenföld”
  Informaţii suplimentare în legătură cu accesibilitatea localităţii se pot obţine accesând site-ul: www.mav-start.hu

Accesibilitate cu autocarul:
  Localitatea “Simontornya” poate fi accesată utilizând autobuzele care circulă pe ruta Oradea-Budapesta. Transferul se face în localitatea “Dunaföldvár” sau “Székesfehérvár”.
  Informaţii suplimentare se pot obţine accesând siteul: www.menetrendek.hu

Atractii turistice:
  Baile termale Tamási
  Castelul Medieval din Simontornya
  Biserica romano-catolica
  Castelul Degi
  Gustarea vinului in pivnite speciale

Simontornya - Harta - Map
Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****

Simontornya Fried Hotel Castel ****Asteptăm solicitarea Dvs. pe fiecare zi a săptămânii
prin email sau facebook messenger.
Pot fi contactat telefonicPot fi contactat telefonic intre orele:
Luni - Vineri      09 - 20 h

Ne puteti contacta in limba romana, engleza, maghiara


   Ungaria
  

003614454593 Mobil: (0040) - 0750 470 498

0040750470498 Telefon: (0036) - 1 445 4593

Foglalj Facebook Messengeren Rezervati Prin Facebook Messenger!

info@kerengo.huE-mail: info@kerengo.hu 
 
* Mentiune:
Pentru legalitatea functionarii, corectitudinea informatiilor si a datelor prezentate mai sus proprietarul unitatii de cazare isi asuma toata raspunderea.

Puteti selecta dintre OFERTE DE CAZARE IN UNGARIA ieftine

* Mentiune: Pentru legalitatea functionarii, corectitudinea informatiilor si a datelor prezentate mai sus pe pagina de web proprietarul unitatii de cazare isi asuma toata raspunderea.
Tipuri de cazare: Hotel, Pensiune, Vila, Motel, Hostel, Apartman, Han, Restaurant, Casa de vacanta si la cheie, Casa din lemn, Cabana, Pensiuni agroturistice, Casa de oaspeti, Casa taraneasca, Cazari de tineret, Bungalow, Camping
Puteti selecta dintre OFERTE DE CAZARE IN UNGARIA ieftine, aveti posibilitatea de REZERVARE ONLINE ieftin, pe teritoriul: Ungaria de Nord, Regiunea Balatonului, Nordul Marii Câmpii, Lacul Tisara, Sudul Marii Câmpii, Transdanubia de Vest, Transdanubia Centrala, Sudul Marii Câmpii, Budapesta si imprejurimea.
Asiguram posibilitatea de rezervare ieftin in urmatoarele regiuni si localitati: Ungaria de Nord, Ungaria Centrală: Budapesta, Nordul Marii Câmpii, Hajdunánás Sudul Marii Câmpii: Gyula, Transdanubia: Balatonkeresztúr, Siófok, Sopron


  Copyright © 2008 - 2024 Cazari Ungaria ® - All rights reserved.
Conditii de Utilizare Site | Operator Portal