Cazare Budapesta Apartmane Astoria Judetul Pest Capitala
Ungaria, Judetul Pest, Turism Budapesta, Calatorii, Voiaje, Cazari Budapesta: Hotel, Pensiune, Casa de Vacanta, Camping, Cabana. Servicii: Rezervare cazari la Budapesta, Transport, Ghid Turistic. Programe, Sarbatori: Excursii, Revelion, Pasti, Craciun, Rusalii. Cazari ieftine in Ungaria.
 
Cazariungaria.ro Pachete Promotionale Revelion 2018 Închiriere Apartament Imobile de vândut + Înregistrare Cazare
Turism in Ungaria, Transport, Excursii, Imobil-rezervari online   Căutati dintre 1000+ de cazări:

Budapesta - Cazare - Ungaria - Judetul Pest   Cazare Budapesta Hotel Molnar ****
   Cazare Budapesta Pensiune Beatrix
   Cazare Budapesta Pensiune Bruda
   Cazare Budapesta Apart. Astoria
   Cazare Budapesta Pensiunea Bai
   Cazare Budapesta Hotel Carlton ****
   Cazare Budapesta Pensiunea Ida **
   Cazare Budapesta Pensiunea Plusz
   Cazare Budapesta Pensiunea Hunyadi
   Cazare Budapesta Hotel Attila ***
   Cazare Budapesta Pensiunea Gardonyi
   Cazare Budapesta Pensiunea Palota
   Cazare Budapesta Apartmanul Tripla
   Cazare Budapesta Camping Haller
   Cazare Budapesta Camping Zugligeti
   Cazare Budapesta Apartmanele Astra
   Cazare Budapesta Hunguest Hotel Griff ***
   Cazare Budapesta Pensiunea Mini
   Cazare Budapesta Hotel Mátyás ***
   Cazare Budapesta Pensiunea Duna-Party
   Cazare Budapesta Broadway Hotel
   Cazare Budapesta Hotel Luna ***
   Cazare Budapesta City Centre Apartments
   Cazare Budapesta easyHotel Oktogon
   Cazare Budapesta Hotelul Jagelló
   Cazare Budapesta Hotelul Budai

Cazare Budapesta
Rezervati Online: Apartman, pensiune...

Abonati-va la Newsletter-ul nostru!
- Am negociat pentru a obtine super oferte
- Pachete la preturi fara egal


 

 (0040) - 736 651 069
  Rezervare     Preturi     Servicii     Comentarii     Hartă  

Hotelul Budai
Căutați un hotel cu o panoramă deosebită, cu un ambient liniștit, familiar, cu WI-FI gratuit și cu parcare privată la Budapesta?
Ați nimerit unde trebuie! De ce vă recomandăm hotelul ”Budai”?***
Hotelul nostru se află într-un loc liniștit, cu ambient plăcut și cu aer curat, pe coasta muntelu ”Széchenyi”, în zonă verde, în sectorul 12, adresa: strada Rácz Aladár, nr. 45. Hotelul are o calificare de 3 stele, calificare elaborată de Uniunea Hotelstars. Această calificare este o recomandare nemaipomenită pentru clienții noștri, care optează pentru un nivel de siguranță și confort ridicat.
Camerele și balcoanele hotelului oferă o priveliște și o panoramă deosebită asupra orașulul. Vă invităm să vă începeți ziua admirând panorama incredibilă de pe terasa noastră de 35 de persoane unde puteți savura micul dejun bogat și gustos tip bufet suedez.
Avem diverse varietăți de camere: puteți alege între camere de la 1 până la 4 locuri, cu paturi matrimoniale sau individuale. Hotelul deține un număr total de 13 camere cu 39 de paturi, + 8 paturi suplimentare, cazare absolut ideală pentru orice tip de client, fie individual sau în cuplu, fie pe drum de afaceri, simplu trecător, turist, grup de prieteni, familii, etc. La cerere, în unele camere vă putem pune paturi suplimentare, astfel o cameră poate fi rezervată de un număr maxim de 5 persoane. Hotelul ”Budai”*** este un hotel mic, cu ambiet plăcut, liniștit și armonios, unde fiecare client este tratat individual. Cazare ideală pentru clienții care preferă mediul familiar! Avem o referință extraordinară, chiar de la clienții noștri referitor la dotarea camerelor: WI-FI gratuit, televizor cu ecran plat cu canale în limba maghiară și în alte limbi străine, cu frigider silențios. Fiecare cameră are baie privată, și este dotată cu lenjerie proaspătă, prosoape curate, birou, scaune, dulapuri, la cerere: fier de călcat, masă de călcat și uscător de păr. Vă oferim parcare privată deschisă în fața hotelului, cu locuri libere disponibile pentru fiecare client. Deținem și parcare privată închisă contracost, în garajul hotelului, cu un număr de 4 locuri disponibile.
Avem semnal WI-FI excelent pe ăntreg teritoriul hotelului, dar vă putem oferi și internet prin cablu la cerere, pentru PC-urile private. Vă invităm la cafeneaua/drink-barul hotelului nostru spațios, unde puteți consuma după preferință: diferite specialități de cafea, răcoritoare, apă minerală, bere la doză, vinuri la butelie, șampanie, vinuri spumante și tării. Sala comună de festivități și divertismente spațios a hotelului oferă loc pentru toată lumea. Posibilități de divertismente: masă de biliard, ping-pong, fotbal de masă, darts și bedmington. La recepția hotelului vă oferim posibilitatea de a cumpăra bilete on-line pentru diversele programe ce vă oferă acest oraș minunat.
Vă oferim o gamă largă de modalități de plată: cash (în forinți sau în euro), plata cu card (numai în forinți), plata cu cardul ”Szép” prin băncile: OTP, K&H, MKB (numai în forinți) sau prin virament (transfer bancar) în forinți sau în euro.
Hotelul deține 3 săli de evenimente pentru diverse activități: conferințe, traininguri, prezentări de marfă, zii de naștere, nunte, reuniuni de clasă, petreceri etc. Participanților la diversele evenimente oferim loc de cazare (contracost) și parcare privată gratuită în fața hotelului.
Centrul orașului se află la o distanță de cca. 5,9 km distanță (14 minute cu mașina, 30 de minute cu transport public.
Hotelul nostru este locul ideal de cazare pentru oamenii de afaceri, care beneficiază de următarele: WI-FI gratuit, parcare privată, posibilități de scanare, imprimantă, xerox, colț de internet, sală de conferință, servicii de spălare și călcare rufe, bufet suedez bogat, camere curate cu confort maxim. Hotelul nostru este locul ideal de cazare și pentru clienții trecători, care doresc un mic repaus în drum, care au nevoie de un mediu liniștit pentru odihnă. Loc de cazare ideală pentru cupluri, mulțumind camerelor dotate cu paturmi matrimoniale și balcon spațios, cu panoramă deosebită. Vă putem oferi și camere mai simple, cu paturi matrimoniale în funcție de posibilitățile dvs. Dimineața vă invităm să savurați micul dejun bogat tip bufet suedez, iar seara vă invităm să vă întâlniți la o băutură din partea casei, pe terasa noastră spațioasă cu o panoramă deosebită spre orașul Budapesta. Loc de cazare ideală pentru familii: vă oferim camere de 3, 4 sau de 5 persoane (cu pat suplimentar). Camerele au 2 încăperi separate oferind spațiu privat pentru fiecare. Loc de cazare ideal și pentru turiști: la recepția hotelului găsiți o gamă largă de posibilități de programe și divertismente, vă oferim informații despre programele ce vă oferă orașul, cu posibilități de a cumpăra bilete la diversele evenimente pe loc. Vorbim mai multe limbi pentru o comunicație mai ușoară. Centrul orașului se află la o distanță de numai 5,9 km (14 minute cu mașina, 30 de minute cu mijloacele de transport public). Loc de cazare ideal nu în ultimul rând și pentru diverse grupuri de prieteni, pentru participanții reuniunilor de clasă, a nunților, a corurilor, a sportovilor, a conferențiarilor, membrilor de cluburi, organizații, etc. Oferim cazare pentru un număr de maxim 42 de persoane. Asigurăm parcare gratuită în fața hotelului chiar și pentru 2 autobuze. Avem spații comune, unde clienții noștri se pot strânge sub aceeași ”acoperiș”. La grupuri de un număr de 30-40 de persoane va fi nevoie de fiecare cameră pentru cazare, astfel în perioada sejurului, hotelul este folosit numai de membrii grupului care a făcut rezervarea, păstrând intimitatea grupului. Oferim reduceri masive grupelor!
Dacă căutați să îchiriați loc pentru evenimentul dvs. (nuntă, zi de naștere, traininguri etc.), până la un număr de maxim 100 de persoane, puteți alege între 3 săli de evenimente. Oferim cazare și parcare gratuită participanților!
Dacă doriți să faceți rezervare pentru o perioadă mai lungă, hotelul nostru este alegerea ideală pentru dvs., camerele fiind dotate cu frigider, iar în sala de micul dejun găsiți cuptor de microunde, fierbător de apă, prăjitor de pâine, mic dejun bogat tip bufet suedez la cerere, restaurante în apropiere, posibilităși de catering. Vă oferim servicii de spălare și călcare a hainelor!

Check-in: de la ora 14.00
Check-out: până la ora 11.00
Vă oferim posibilitatea de sosire mai devreme de ora oficială stabilită a check-inului și de plecare mai târzie decât ora stabilită a check-outului, gratis, stabilit în prealabil, în funcție de perioada rezervării efectuate.
Vă rugăm cu stimă să ne anunțați în caz de check-in târziu (după ora 22.00)
Servicii de recepție 24/24.
Servirea mesei: mic dejun bogat tip bufet suedez se servește între orele 7.00-10.00. Lângă hotelul ”Budai”*** găsiți restaurante de unde vă puteți comanda sau vă puteți servi prânzul sau cina pe loc, dar vă oferim și posibilitatea să vă comandați și să serviți mâncarea pe baza serviciilor de catering în hotel, în sala de servire a micului dejun.
Fumatul este interzis în clădire. Există însă spații special amenajate pentru pumat: în fața hotelului, pe terasa comună sau pe balconul camerelor (cu ușă închisă).
Hotelul NU este pet-friendly, singura excepție: câinele ghid pentru nevăzători. Nu se plătește taxă suplimentară pentru cazarea câinelui ghid.
Parcare gratuită pentru un număr maxim de 35 de mașini sau 2 autobuze în fața hotelului. Nu vă putem oferi parcare supravegheată. Oferim parcare privată închisă (nesupravegheată) contracost în garajul hotelului pentru un număr maxim de 4 mașini.
Internet: WI-FI gratuit pe teritoriul întreg a hotelului. Posibilități de internet prin cablu în rețea privată.
Accesare: Hotelul nostru are 4 etaje. La etajele 1-3 se ajunge cu ajutorul liftului sau pe scări. La mansardă (la etajul 4.) se ajunge inclusiv pe scări, accesul se face de la etajul 3. a hotelului. Încăperile comune a hotelului sunt ușor accesibile. Nu avem băi și camere amenajate special persoanelor cu handicap. Lăâimea liftului este de 69 de centimetri. Accesibilitatea intrării principale este ușurată cu rampă.
Dotarea camerelor: WI-FI gratuit, televizor cu ecran plat, canale disponibile în limba maghiară și în diferite limbi străine, frigider silențios, baie proprie, lenjerie curată și proaspătă, prosoape, birou, scaune, dulapuri, la cerere: uscător de păr, fier de călcat, masă de călcat, fierbător de apă.
La cerere, stabilit în prealabil, vă putem asigura pătuț securizat pentru copii, și paturi suplimentare (contracost).
Masa de biliard, ping pong, acesoriile bedmington, darts și footbalul de masă stau gratuit la dispoziția clienților (dacă sala de evenimente nu este rezervată pentru diverse)
Vă atragem atenția, că sălile comune (sălile de evenimente) nu se folosesc în caz de rezervare pentru evenimente private.
În caz de evenimente private, când nivelul zgomotului este ridicat, nu realizăm rezervări de cameră, ca să evităm tulburarea liniștei, a repausului și a confortului dvs.

Dotarea camerelor:
WI-FI gratuit
televizor cu ecran plat cu canale în limba maghiară și în diferite limbi străine
frigider silențios
baie proprie pentru fiecare cameră
lenjerie (așternut) proaspăt, curat
prosoape
birou
scaune
dulapuri
la cerere uscător de păr
fier de călcat și masă de călcat
fierbător de apă
pătuț pentru copii (până la limita stocului disponibil)
pat suplimentar în unele camere (contracost, stabilit în prealabil)

Accesibilitate:
Dragi clienți, vă atragem atenția, că în apropiere, chiar strada deasupra hotelului nostru este denumită tot strada „Rácz Aladár”. Strada în care se află unitatea este la intersecția următoarelor străzi (pe colț): strada ”Kulacs”, strada ”Rácz Aladár út” și strada ”Kázmér”. Vă recomandăm să consultați harta zonei înainte de sosire.
Centrul orașului se află la o distanță de 5,9 km față de hotelul ”Budai” (14 minute cu mașina, 30 de minute cu mijloacele de transport comun). Cea mai apropiată stație de autobuz se află la o distanță de 400 metri (stația de pe strada ”Hó”, linia 53), iar următoarea stație de troleibuz și autobuz se află pe „Piața Márton Áron”, la o distanță de 850 metri față de hotelul nostru.

Locuri disponibile pentru un număr maxim de 47 de persoane
camere de 1-4 persoane (cu paturi matrimoniale sau individuale, la alegere)
un număr total de 13 camere, cu 39 de locuri disponibile ( + posibilitate de suprapunerea a 8 paturi suplimentare în unele camere)

Facilităţi - Servicii:
cameră familiară
toți copii sunt bineveniți
acceptăm cardul ”Szép” ca modalitate de plată
recepție 24/24
acceptăm plata cu cardul
fumatul este interzis
accesibilitate ușoară și pentru persoanele cu handicap
fotbal de masă
masă de biliard
masă de ping-pong
darts
bedmington
săli de evenimente
sală de conferință
WI-FI gratuit
televizor cu ecran plat cu canale disponibile în limba maghiară și în diferite limbi străine
frigider silențios
baie proprie la fiecare cameră
lenjerie (așternut) proaspăt și curat
prosoape
birou
scaune
dulapuri
la cerere: uscător de păr
fier de călcat
masă de călcat
fierbător de apă
pătuț securizat pentru copii
paturi suplimentare la cerere, stabilit în prealabi

Garantia celui mai bun pret

EUR

Prețurile noastre sunt stabilite pe camera/noapte. Prețurile nu conțin serviciile de demipensiune sau alte servicii suplimentare.
prețurile conțin toate taxele necesare
prețurile sunt stabilite în euro. Dacă optați să plătiți în forinți maghiari, valuta se calculează conform fluxului actual (pe zi), pe baza informațiilor descărcate de pe pagina oficială a Băncii Naționale a Ungariei.
Prețurile rezervărilor efectuate între: 15.10.2016 și 27.12.2016, respective 29.12.2016-01.01.2017
cameră individual (o singură persoană): 35 €
cameră de 2 persoane: 35 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și cu pat matrimonial: 39 €
cameră de 3 persoane: 45 €
camera de 4 persoane: 55 €
În perioada de 06.11.2016-26.12.2016 hotelul ”Budai” este închis. În cazuri special, acceptăm rezervări și oferim locuri pentru grupuri sau evenimente mai mari.
Între 30.12.2016 și 31.12.2016
cameră individuală (pentru o singură persoană): 99 €
cameră de 2 persoane: 99 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu panoramă, cu pat matrimonial: 139 €
cameră de 3 persoane: 139 €
cameră de 4 persoane: 139 €
Între 30.12.2016 și 31.12.2016 rezervarea se face pe minim 2 nopți.
Între 02.01.2017-30.03.2017 hotelul ”Budai”*** este închis. Nu acceptăm rezervări.
Între 31.03.2017-13.04.2017:
cameră individuală (de 1 persoană): 35 €
cameră de 2 persoane: 35 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 39 €
cameră de 3 persoane: 45 €
cameră de 4 persoane: 55 €
Între 14.04.2017-15.04.2017 (cu ocazia sărbătorilor Pascale) și între 28.04.2017-29.04.2017
camera individuală (de 1 persoană): 39 €
camera de 2 persoane: 39 €
camera de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 49 €
camera de 3 persoane: 49 €
camera de 4 persoane: 59 €
Între 16.04.2017-27-04.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 35 €
cameră de 2 persoane: 35 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 39 €
cameră de 3 persoane: 45 €
cameră de 4 persoane: 55 €
Între 30.04.2017-01.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 35 €
cameră de 2 persoane: 35 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 45 €
cameră de 3 persoane: 45 €
cameră de 4 persoane: 55 €
Între 02.06.2017-03.06.2017 (Rusalii)
cameră individuală (de 1 persoană): 49 €
cameră de 2 persoane: 49 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 55 €
cameră de 3 persoane: 59 €
cameră de 4 persoane: 69 €
Între 04.06.2017-29.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 35 €
cameră de 2 persoane: 35 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 49 €
cameră de 3 persoane: 45 €
cameră de 4 persoane: 55 €
Între 30.06.2017-01.11.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 75 €
cameră de 2 persoane: 75 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 99 €
cameră de 3 persoane: 89 €
cameră de 4 persoane: 99 €
12.08.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 99 €
cameră de 2 persoane: 99 €
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 119 €
cameră de 3 persoane: 129 €
cameră de 4 persoane: 139 €
După data de 01.11.2017 încă NU efectuăm rezervări.
taxa patului suplimentar în camerele 22, 32, 35, 41, 42 este de 5 €/zi. Cererea pentru paturile suplimentare se fac în prealabil.
în limita stocului disponibil, vă oferim pătuț securizat pentru copii, stabilit în prealabil. Pătuțurile securizate pentru copii se pot suprapune în oricare cameră a hotelului. Tariful pătuțului securizat este de 5 €/zi.

copii cu vârsta între 0-5,99 ani beneficiază de cazare gratuită, dacă nu se dorește serviciul de pat suplimentar sau de pătuț securizat (dacă copii dor în aceeași pat ca adulții). Dacă se dorește suprapunerea patului suplimentar sau a pătuțului securizat pentru copii, sau copii au depășit vârsta de 6 ani, se plătește tariff întreg, pe baza prețurilor stabilite mai sus.
Servirea meselor:
vă invităm să vă începeți ziua cu um mic dejun bogat tip buffet suedez pe terasa noastră spațioasă, de 35 de persoană, cu o panorama deosebită asupra orașului Budapesta. Micul dejun se servește între orele 7.00-10.00
prețul micului dejun este de 6 €/zi/persoană
prețul micului dejun pentru copiii între 0-1,99 ani: gratuit
prețul micului dejun pentru copiii între 2-5,99 ani: 3 €/zi/copil
Meniul micului dejun bogat, tip bufet suedez:
Se servește rece: pâine albă, pâine semialbă, pâine de secară, pâine integrală, pâine prăjită, mezeluri, cașcaval, ardei, roșii, castraveți, unt, gemuri diverse sortimente, miere, musli, iaurt, fructe.
Se servește cald: ou fiert, pâine în ou, cremvuști (cu ketchup și muștar). La cerere: papară, ochiuri cu bacon prăjit, ochiuri simple.
Băuturi: cafea espresso, ceai, lapte, cacao cu lapte, fresh de portocale
Nu servim prânzul și cina, dar vă puteți comanda mâncare din restaurantele apropiate. Vă oferim posibilitatea și locul de a vă savura mâncarea comandată în sala de micul dejun.

RON

Prețurile noastre sunt stabilite pe camera/noapte. Prețurile nu conțin serviciile de demipensiune sau alte servicii suplimentare.
prețurile conțin toate taxele necesare
prețurile sunt stabilite în euro. Dacă optați să plătiți în forinți maghiari, valuta se calculează conform fluxului actual (pe zi), pe baza informațiilor descărcate de pe pagina oficială a Băncii Naționale a Ungariei.
Prețurile rezervărilor efectuate între: 15.10.2016 și 27.12.2016, respective 29.12.2016-01.01.2017
cameră individual (o singură persoană): 165 RON
cameră de 2 persoane: 165 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și cu pat matrimonial: 184 RON
cameră de 3 persoane: 212 RON
camera de 4 persoane: 259 RON
În perioada de 06.11.2016-26.12.2016 hotelul ”Budai” este închis. În cazuri special, acceptăm rezervări și oferim locuri pentru grupuri sau evenimente mai mari.
Între 30.12.2016 și 31.12.2016
cameră individuală (pentru o singură persoană): 466 RON
cameră de 2 persoane: 466 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu panoramă, cu pat matrimonial: 654 RON
cameră de 3 persoane: 654 RON
cameră de 4 persoane: 654 RON
Între 30.12.2016 și 31.12.2016 rezervarea se face pe minim 2 nopți.
Între 02.01.2017-30.03.2017 hotelul ”Budai”*** este închis. Nu acceptăm rezervări.
Între 31.03.2017-13.04.2017:
cameră individuală (de 1 persoană): 165 RON
cameră de 2 persoane: 165 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 184 RON
cameră de 3 persoane: 212 RON
cameră de 4 persoane: 259 RON
Între 14.04.2017-15.04.2017 (cu ocazia sărbătorilor Pascale) și între 28.04.2017-29.04.2017
camera individuală (de 1 persoană): 184 RON
camera de 2 persoane: 184 RON
camera de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 231 RON
camera de 3 persoane: 231 RON
camera de 4 persoane: 278 RON
Între 16.04.2017-27-04.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 165 RON
cameră de 2 persoane: 165 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 184 RON
cameră de 3 persoane: 212 RON
cameră de 4 persoane: 259 RON
Între 30.04.2017-01.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 165 RON
cameră de 2 persoane: 165 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 212 RON
cameră de 3 persoane: 212 RON
cameră de 4 persoane: 259 RON
Între 02.06.2017-03.06.2017 (Rusalii)
cameră individuală (de 1 persoană): 231 RON
cameră de 2 persoane: 231 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 259 RON
cameră de 3 persoane: 278 RON
cameră de 4 persoane: 325 RON
Între 04.06.2017-29.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 165 RON
cameră de 2 persoane: 165 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 231 RON
cameră de 3 persoane: 212 RON
cameră de 4 persoane: 259 RON
Între 30.06.2017-01.11.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 353 RON
cameră de 2 persoane: 353 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 466 RON
cameră de 3 persoane: 419 RON
cameră de 4 persoane: 466 RON
12.08.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 466 RON
cameră de 2 persoane: 466 RON
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 560 RON
cameră de 3 persoane: 607 RON
cameră de 4 persoane: 654 RON
După data de 01.11.2017 încă NU efectuăm rezervări.
taxa patului suplimentar în camerele 22, 32, 35, 41, 42 este de 24 RON/zi. Cererea pentru paturile suplimentare se fac în prealabil.
în limita stocului disponibil, vă oferim pătuț securizat pentru copii, stabilit în prealabil. Pătuțurile securizate pentru copii se pot suprapune în oricare cameră a hotelului. Tariful pătuțului securizat este de 24 RON/zi.

copii cu vârsta între 0-5,99 ani beneficiază de cazare gratuită, dacă nu se dorește serviciul de pat suplimentar sau de pătuț securizat (dacă copii dor în aceeași pat ca adulții). Dacă se dorește suprapunerea patului suplimentar sau a pătuțului securizat pentru copii, sau copii au depășit vârsta de 6 ani, se plătește tariff întreg, pe baza prețurilor stabilite mai sus.
Servirea meselor:
vă invităm să vă începeți ziua cu um mic dejun bogat tip buffet suedez pe terasa noastră spațioasă, de 35 de persoană, cu o panorama deosebită asupra orașului Budapesta. Micul dejun se servește între orele 7.00-10.00
prețul micului dejun este de 28 RON/zi/persoană
prețul micului dejun pentru copiii între 0-1,99 ani: gratuit
prețul micului dejun pentru copiii între 2-5,99 ani: 14 RON/zi/copil
Meniul micului dejun bogat, tip bufet suedez:
Se servește rece: pâine albă, pâine semialbă, pâine de secară, pâine integrală, pâine prăjită, mezeluri, cașcaval, ardei, roșii, castraveți, unt, gemuri diverse sortimente, miere, musli, iaurt, fructe.
Se servește cald: ou fiert, pâine în ou, cremvuști (cu ketchup și muștar). La cerere: papară, ochiuri cu bacon prăjit, ochiuri simple.
Băuturi: cafea espresso, ceai, lapte, cacao cu lapte, fresh de portocale
Nu servim prânzul și cina, dar vă puteți comanda mâncare din restaurantele apropiate. Vă oferim posibilitatea și locul de a vă savura mâncarea comandată în sala de micul dejun.

HUF

Prețurile noastre sunt stabilite pe camera/noapte. Prețurile nu conțin serviciile de demipensiune sau alte servicii suplimentare.
prețurile conțin toate taxele necesare
prețurile sunt stabilite în euro. Dacă optați să plătiți în forinți maghiari, valuta se calculează conform fluxului actual (pe zi), pe baza informațiilor descărcate de pe pagina oficială a Băncii Naționale a Ungariei.
Prețurile rezervărilor efectuate între: 15.10.2016 și 27.12.2016, respective 29.12.2016-01.01.2017
cameră individual (o singură persoană): 11474 HUF
cameră de 2 persoane: 11474 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și cu pat matrimonial: 12785 HUF
cameră de 3 persoane: 14752 HUF
camera de 4 persoane: 18030 HUF
În perioada de 06.11.2016-26.12.2016 hotelul ”Budai” este închis. În cazuri special, acceptăm rezervări și oferim locuri pentru grupuri sau evenimente mai mari.
Între 30.12.2016 și 31.12.2016
cameră individuală (pentru o singură persoană): 32455 HUF
cameră de 2 persoane: 32455 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu panoramă, cu pat matrimonial: 45568 HUF
cameră de 3 persoane: 45568 HUF
cameră de 4 persoane: 45568 HUF
Între 30.12.2016 și 31.12.2016 rezervarea se face pe minim 2 nopți.
Între 02.01.2017-30.03.2017 hotelul ”Budai”*** este închis. Nu acceptăm rezervări.
Între 31.03.2017-13.04.2017:
cameră individuală (de 1 persoană): 11474 HUF
cameră de 2 persoane: 11474 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 12785 HUF
cameră de 3 persoane: 14752 HUF
cameră de 4 persoane: 18030 HUF
Între 14.04.2017-15.04.2017 (cu ocazia sărbătorilor Pascale) și între 28.04.2017-29.04.2017
camera individuală (de 1 persoană): 12785 HUF
camera de 2 persoane: 12785 HUF
camera de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 16063 HUF
camera de 3 persoane: 16063 HUF
camera de 4 persoane: 19342 HUF
Între 16.04.2017-27-04.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 11474 HUF
cameră de 2 persoane: 11474 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 12785 HUF
cameră de 3 persoane: 14752 HUF
cameră de 4 persoane: 18030 HUF
Între 30.04.2017-01.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 11474 HUF
cameră de 2 persoane: 11474 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 14752 HUF
cameră de 3 persoane: 14752 HUF
cameră de 4 persoane: 18030 HUF
Între 02.06.2017-03.06.2017 (Rusalii)
cameră individuală (de 1 persoană): 16063 HUF
cameră de 2 persoane: 16063 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 18030 HUF
cameră de 3 persoane: 19342 HUF
cameră de 4 persoane: 22620 HUF
Între 04.06.2017-29.06.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 11474 HUF
cameră de 2 persoane: 11474 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 16063 HUF
cameră de 3 persoane: 14752 HUF
cameră de 4 persoane: 18030 HUF
Între 30.06.2017-01.11.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 24587 HUF
cameră de 2 persoane: 24587 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 32455 HUF
cameră de 3 persoane: 29176 HUF
cameră de 4 persoane: 32455 HUF
12.08.2017
cameră individuală (de 1 persoană): 32455 HUF
cameră de 2 persoane: 32455 HUF
cameră de 2 persoane, cu balcon cu vedere panoramică și pat matrimonial: 39011 HUF
cameră de 3 persoane: 42290 HUF
cameră de 4 persoane: 45568 HUF
După data de 01.11.2017 încă NU efectuăm rezervări.
taxa patului suplimentar în camerele 22, 32, 35, 41, 42 este de 1639 HUF/zi. Cererea pentru paturile suplimentare se fac în prealabil.
în limita stocului disponibil, vă oferim pătuț securizat pentru copii, stabilit în prealabil. Pătuțurile securizate pentru copii se pot suprapune în oricare cameră a hotelului. Tariful pătuțului securizat este de 1639 HUF/zi.

copii cu vârsta între 0-5,99 ani beneficiază de cazare gratuită, dacă nu se dorește serviciul de pat suplimentar sau de pătuț securizat (dacă copii dor în aceeași pat ca adulții). Dacă se dorește suprapunerea patului suplimentar sau a pătuțului securizat pentru copii, sau copii au depășit vârsta de 6 ani, se plătește tariff întreg, pe baza prețurilor stabilite mai sus.
Servirea meselor:
vă invităm să vă începeți ziua cu um mic dejun bogat tip buffet suedez pe terasa noastră spațioasă, de 35 de persoană, cu o panorama deosebită asupra orașului Budapesta. Micul dejun se servește între orele 7.00-10.00
prețul micului dejun este de 1967 HUF/zi/persoană
prețul micului dejun pentru copiii între 0-1,99 ani: gratuit
prețul micului dejun pentru copiii între 2-5,99 ani: 983 HUF/zi/copil
Meniul micului dejun bogat, tip bufet suedez:
Se servește rece: pâine albă, pâine semialbă, pâine de secară, pâine integrală, pâine prăjită, mezeluri, cașcaval, ardei, roșii, castraveți, unt, gemuri diverse sortimente, miere, musli, iaurt, fructe.
Se servește cald: ou fiert, pâine în ou, cremvuști (cu ketchup și muștar). La cerere: papară, ochiuri cu bacon prăjit, ochiuri simple.
Băuturi: cafea espresso, ceai, lapte, cacao cu lapte, fresh de portocale
Nu servim prânzul și cina, dar vă puteți comanda mâncare din restaurantele apropiate. Vă oferim posibilitatea și locul de a vă savura mâncarea comandată în sala de micul dejun.

Prețurile noastre sunt stabilite pe cameră/noapte. Dacă doriți să plătiți în forinți maghiari, vă calculăm preț mediu potrivit cursului valutar stabilit pe zi de Banca Națională a Ungariei.
Prețurile conțin toate taxele necesare, și micul dejun bogat tip bufet suedez.
Sezon plin: între perioada de 1 aprilie-31 octombrie
Perioada de după sezon: între 1 noiembrie și 27 decembrie
Înainte de sezon: între 3 ianuarie și 31 martie
Perioada cursei ”Forma 1”: 21-24 iulie

Condiții de anularea rezervării efectuate:
clientul poate renunța la rezervarea efectuată în mod gratuit, dacă își anunță intenția în scris cu 72 de ore înainte de data începutului sejurului.
dacă intenția de renunțare la rezervare nu se comunică în scris, într-un interval de cel puțin 72 de ore înaintea începerii sejurului, reținem o sumă echivalentă unei nopți de cazare.
Plata se face pe loc, la sosire, cu cash sau cu cardul
acceptăm și cardul ”SZÉP”, emise de- băncile MKB, OTP sau K&H
viramentul (transferul) bancar se acceptă numai de către partenerii noștri oficiali, pe baze contractuale
hotelul nostu NU este pet-friendy
oferim Internet și WI-FI gratuit pe teritoriul întreg a hotelului
ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil!


Ne puteti contacta in limba romana, engleza, maghiara

  Tel: (0036) - 1 445 4594
     Mobil RO:   (004) - 0736 651 069
Skype Me™!  Contact prin Skype!
Rezervati acum,
în doar 2 minute!


Revelion 2018:

Pentru oferta/detalii vă rog să mă contactati prin:
E-mail: ferencster@gmail.com
Mobil:  (004) - 0736 651 069

Atractii:
Partea Buda
Budapesta - Várnegyed
Budapesta - Palatul Buda
Budapesta - Statuia Sfintei Treimi
Budapesta - Bastionul Pescarilor
Budapesta - Biserica Mátyás
Budapesta - Citadela
Budapesta - Türbe al lui Gül Baba
Budapesta - Baile Rudas
Budapesta - Statuia Libertatii
Budapesta - Amfiteatrul
Budapesta - Aquincum
Budapesta - Budavári Sikló Libegő
Budapesta - Calea Ferata al Copiilor
Budapesta - Pestera Pálvölgyi
Partea Pest
Budapesta - Monumentul Mileniului
Budapesta - Strada Andréssy
Budapesta - Casa Operei
Budapesta - Parlamentul Ungariei
Budapesta - Biserica Szent István
Budapesta - Sinagoga
Budapesta - Biserica Parohiala din centru
Budapesta - Academia
Budapesta - Pesti Vigadó
Budapesta - Cetatea Vajdahunyad
Budapesta - Baile Széchenyi
Budapesta - Gradina Zoologica
Budapesta - Stadionul Puskés Ferenc
Budapesta - Teatrul National

Budapesta - Harta - Map


Harta mai mare


 Recomanda cazarea prietenilor tăi:

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***

Cazare Budapesta - Hotelul Budai ***


Primesc solicitarea DVS. prin e-mail si prin fax
în tot cursul săptămânii.
Pot fi contactat telefonic intre orele:
Luni - Vineri      09 - 20 h

Ne puteti contacta in limba romana, engleza, maghiara

  Tel: (0036) - 1 445 4594
     Mobil RO:   (004) - 0736 651 069

   Ungaria
   1124 Budapest, strada Rácz Aladár nr. 45

Skype Me™! Ne puteti contacta si prin Skype!

       E-mail: ferencster@gmail.com 
       E-mail: cazare@cazariungaria.ro 

TOP


* Mentiune: Pentru legalitatea functionarii, corectitudinea informatiilor si a datelor prezentate mai sus pe pagina de web proprietarul unitatii de cazare isi asuma toata raspunderea.
Tipuri de cazare: Hotel, Pensiune, Vila, Motel, Hostel, Apartman, Han, Restaurant, Casa de vacanta si la cheie, Casa din lemn, Cabana, Pensiuni agroturistice, Casa de oaspeti, Casa taraneasca, Cazari de tineret, Bungalow, Camping
Puteti selecta dintre OFERTE DE CAZARE IN UNGARIA ieftine, aveti posibilitatea de REZERVARE ONLINE ieftin, pe teritoriul: Ungaria de Nord, Regiunea Balatonului, Nordul Marii Câmpii, Lacul Tisara, Sudul Marii Câmpii, Transdanubia de Vest, Transdanubia Centrala, Sudul Marii Câmpii, Budapesta si imprejurimea.
Asiguram posibilitatea de rezervare ieftin in urmatoarele regiuni si localitati: Ungaria de Nord, Ungaria Centrală: Budapesta, Nordul Marii Câmpii, Hajdunánás Sudul Marii Câmpii: Gyula, Transdanubia: Balatonkeresztúr, Siófok, Sopron


  Copyright © 2008 - 2018 Cazari Ungaria ® - All rights reserved.
Conditii de Utilizare Site - Declaratie de Confidentialitate - Conventie Cadru
 
DE VANZARE LOTURI SI
 
IMOBILE
 
Romania - Transilvania

Oferte de Cazare     
Ungaria     

Regiuni:
   Ungaria de Nord
   Ungaria Centrala
     - Abádszlók cazare
     - Budapesta cazare
     - Dunavarsány cazare
     - Dunaharaszti cazare
     - Kiskunlacháza cazare
     - Monor cazare
     - Nagymaros cazare
     - Paty cazare
     - Rackeve cazare
     - Szentendre cazare
     - Szigetszentmiklos cazare
     - Szokolya cazare
     - Tahitotfalu cazare
     - Vecses cazare
     - Veresegyhaz cazare
     - Visegrad cazare
     - Zsambek cazare
 
 
   Nordul Marii Câmpii
   Sudul Marii Câmpii
   Transdanubia de Vest
   Transdanubia Centrala
   Transdanubia de Sud
______________
______________

 
   
Oferte de Cazare
Romania - Transilvania

Bazinul Carpatic
   Transilvania
 
Dincolo de Carpati
   Dobrogea
   Delta Dunarii
   Muntenia
   Moldova
______________

Destinatii din Romania
 
   Jud. Alba
           Arad
           Arges
           Bacau
           Bihor
           Bistrita Nasaud
           Brasov
           Braila
           Bucuresti
           Caras-Severin
           Cluj
           Constanta
           Covasna
           Harghita
           Hunedoara
           Ilfov
           Maramures
           Mehedinti
           Mures
           Neamt
           Prahova
           Satu Mare
           Salaj
           Sibiu
           Suceava
           Timis
           Tulcea

______________

Revelion 2018
Alegeti dintre sutele de oferte de revelion din ROMANIA